Bart Kaëll komt met straffe onthulling over seksleven: "Dat is toch normaal?"

door: STG
Luc Appermont en Bart Kaëll
Afbeelding bron: VTM

Bart Kaël is al 45 jaar samen met Luc Appermont. Doorheen de jaren zag Bart wel een verandering in hun seksleven. Daarover doet de Vlaamse zanger nu ook zijn boekje open.

Bart Kaëll scoorde afgelopen zomer met 'Wat is jouw geheim' een echte hit in ons land. De zanger vindt het dan ook belangrijk om geen blad voor de mond te nemen over delicate onderwerpen. 

In Het Laatste Nieuws doet hij dan ook zijn boekje open over zijn seksleven met Luc Appermont

“Ik vind intimiteit heel belangrijk", steekt Bart van wal. Als er geen intimiteit is, vind ik het niet meer leuk”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Luc en ik hadden vroeger een vriendin die al jaren met een man was getrouwd en toen we vroegen hoe ze het seksueel spannend hield, zong ze: ‘'t Is lang geleden'. Wij lachen daar nu nog vaak om, want ook bij ons is de frequentie natuurlijk gedaald”, onthult Bart.

Al wil dat niet meteen zeggen dat ze minder gelukkig zijn. “Ik hoor soms koppels zeggen: ‘We hebben minder seks dan vroeger'. Alsof dat bedreigend is voor hun relatie."

"Dan denk ik: ‘Maar allez, dat is toch normaal eens je ouder wordt”, bedenkt Bart zich.“Knuffelen, kussen en elkaar écht graag zien, wordt wel steeds belangrijker”, besluit de zanger.