Bart Peeters doet vreemde vaststelling en komt met verrassing van formaat

door: STG
Bart Peeters
Afbeelding bron: VTM

Volgend jaar is het eindelijk zover. Dan mogen de fans van Bart Peeters zich klaarmaken voor een uniek moment van hun favoriete zanger.

Bart Peeters heeft er een druk jaar opzitten met heel wat optredens. Met 2024 in het vooruitzicht komt de zanger met erg opvallend nieuws dat zijn fans wel kunnen smaken.

Op 30 november zal hij de Lotto Arena weer op zijn grondvesten laten daveren. Een feestje dat Bart niet zomaar laat voorbij gaan. Dan viert de zanger zijn 65ste verjaardag. “Die verjaardag valt samen met het tweede concert”, klinkt het. “Ergens vreemd. Want die dag bereik ik de pensioengerechtigde leeftijd", steekt hij van wal.

"Dat moet een grap van de schepping zijn", lacht Bart. Tijdens de vorige concertreeks klokte hij af op 150.000 tickets, waarmee hij een waanzinnig record brak. Nog voor de ticketverkoop start, komt de zanger met verrassend nieuws.

“Het koor wordt misschien iets kleiner zodat we deze keer geen bouwvergunning moeten aanvragen" lacht Bart. “Bij elk concert ontstond het risico op aardbevingsgevaar. Nu gaan we opnieuw voor een grote productie, maar mikken we ook op een huiskamergevoel. Daarom kiezen we ook bewust voor de Lotto Arena. Die kan klein zijn bij emoties, kan groot worden bij verrassingen en op het einde gaat het dak er telkens af."