Bart Peeters onthult eindelijk de échte reden waarom Niels Destadsbader de MIA's niet presenteert

door: STG
Bart Peeters
Afbeelding bron: VTM

Bart Peeters is vanavond de centrale gastheer van de zestiende editie van de MIA's. Al hadden veel mensen toch iemand anders verwacht.

Vanavond is het eindelijk zover. Dan worden voor de zestiende keer al de Vlaamse muziekprijzen uitgereikt aan de muziekindustrie.

Stromae, Angèle, Pommelien Thijs, Metejoor en Camille, het zijn maar enkele van de grote namen die vanavond op het grote podium van Paleis12 in Brussel zullen schitteren. Grote afwezige op het podium is ongetwijfeld Niels Destadsbader.

Heel wat mensen gingen er dan ook vanuit dat hij de zestiende editie zou gaan presenteren, nadat hij vorig jaar de overstap naar de VRT heeft gemaakt. Uiteindelijk heeft de VRT gekozen voor Bart Peeters. In Story onthult hij dan ook de reden waarom we Niels vanavond niet als presentator aan het werk zullen zien.

"Het paste gewoon niet in zijn agenda. Hij is druk bezig met de repetities voor 'The Greatest Dancer' en dat was niet te combineren met de voorbereidingen van de MIA's. Maar geloof me: we gaan nog veel mooie mooie dingen zien van Niels op Eén. Het is zo'n getalenteerde en supervriendelijke kerel", besluit hij.