Bekend Vlaanderen reageert geschokt na overlijden van Nicole

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Het nieuws dat Nicole van 'Nicole en Hugo' overleden is, slaagt ook bij heel wat bekende Vlamingen in als een bom. Ze reageren bedroefd op het nieuws.

De showbizzwereld is in rouw. Nadat het nieuws bekend raakte dat Nicole van 'Nicole en Hugo' is komen te overlijden na een ongelukkige val. Heel wat bekende Vlamingen hebben intussen gereageerd.

In VTM NIEUWS vertelde Miguel Wiels vanmiddag dat Nicole en Hugo drie maanden geleden nog bij hem in de studio zaten. Ze hebben toen hun hit ‘Goeiemorgen morgen’ nogmaals ingezongen. “Ook al was ze toen al ziek. Ze klonk nog fantastisch”, zegt Miguel.

Free Souffriau kon vanochtend nog spreken met Hugo. “Voor hem is het een grote schok. Het belangrijkste stuk uit zijn leven wordt weggehakt. Hugo bestond niet zonder Nicole en Nicole bestond niet zonder Hugo.”, klinkt het. Ook op sociale media lopen er heel wat steunberichten binnen.

“Ons grote voorbeeld van eeuwige liefde. De liefste boze koningin ooit!”, schrijft Kristel Verbeke bij een foto van Nicole en Hugo gekleed als hartenkoning en -koningin. Ze traden samen op in de Studio 100 musical ‘Alice in wonderland’.

Ook Koen Crucke heeft gereageerd. “Lieve Nicole, wij gaan je allemaal missen. Lieve Hugo, heel veel moed. Knuffel van ons!", klinkt het.

Karen Damen haalt ook nog herinneringen op. “Nicolleke, schoon madam. Plezante madam. Rust zacht, lieve vrouw. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen kennen. Voor altijd in mijn hart", schrijft ze onder de foto.