Christoff koppelde Joren uit 'Blind Getrouwd' al eerder aan iemand die we allemaal kennen

door: STG
Christoff bij 'Tien Om Te Zien'
Afbeelding bron: VTM

Christoff De Bolle en Joren Dumont zijn al jaren de beste vrienden. Twintig jaar lang delen ze intussen al lief en leed met elkaar.

Het was even schrikken voor Christoff toen hij te horen kreeg dat Joren zou deelnemen aan 'Blind Getrouwd'. “Ik was niet op de hoogte dat Joren zich had ingeschreven, dus ik schrok wel toen het uitkwam”, vertelt Christoff aan Showbits.

"Ik had eerst zoiets van: Joren, waarom doe jij hier aan mee? Ik heb al honderd keer naar Joren gebeld: Joren, ik heb de vriendin voor jou", klinkt het bij Christoff. Voor Christoff is Joren alvast de perfecte man. Toch vraagt hij zich af waarom hij de ware nog niet gevonden heeft.

Hij probeerde Joren al meerdere keren te koppelen aan vriendinnen van hem. Zo werd hij onder andere gekoppeld aan ex-K3 Kathleen Aerts. "Dat was op aanvraag van Kathleen, want we waren haar verjaardag aan het vieren in de Ardennen, en ze zei: Christoff, ik zou graag eens een lief hebben". 

Daarop heeft Christoff dan aan Joren laten weten dat hij meteen naar de Ardennen moest komen. Maar hoe het uiteindelijk verder is afgelopen kan geen van beide heren zich nog herinneren.