Eline De Munck kan het nauwelijks bevatten: "Na zeven jaar"

door: ASX
Eline De Munck
Afbeelding bron: Photonews

Eline De Munck is zowat van alle markten thuis. De blonde babe uit Beveren staat bekend als zangeres, actrice en presentatrice. Daarnaast stampte ze in 2015 haar eigen brillenmerk ‘Odette Lunettes’ uit de grond en mag ze zichzelf sindsdien ook onderneemster noemen.

Het gaat dan ook bijzonder hard voor Eline en haar bekende brillenmerk. In Parijs tekende ze present op het SILMO-evenement; een internationale beurs voor opticiens.

Daar viel Odette Lunettes op zaterdag 24 september in de prijzen. “Een gouden Silmo winnen, dat was iets wat enkel in mijn stoutste dromen kon gebeuren”, klinkt het vol trots op Instagram.

"Dit was een proces van zeven jaar constant knokken, pushen en overtuigen, maar vooral van blijven geloven waarvoor we staan."

Eline bedankt ook uitgebreid haar volledige team en blikt alvast vooruit op de toekomst. "Nu we de eerste zeven jaren bij Odette Lunettes overleefd hebben, is het tijd voor de volgende zeven fantastische jaren. Ik kan het al 'zien'", besluit Eline ambitieus.