Hanne Verbruggen moet plagerijen van K3-collega's ondergaan: "Staat hier speciaal voor jou"

door: COS
Marthe De Pillecyn - Hanne Verbruggen - Julia Boschman - K3
Afbeelding bron: Photonews

Op 1 juli stonden de meisjes van K3 voor het eerst met vier in het Sportpaleis tijdens de Foute Party van Qmusic. Hanne Verbruggen is immers zwanger van haar eerste kindje.

Hanne Verbruggen en haar K3-collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn natuurlijk dolblij dat de K3-familie binnenkort groter wordt. Toch kunnen Marthe en Julia het niet laten om af en toe de draak te steken met hun zwangere vriendin. Dat deden ze ook tijdens de repetities van de Foute Party.

"Hanne, met je vergeetachtigheid. Er is tekst hier", klinkt het bij Marthe in 'K3 Vlogt'. Ze verwijst naar de autocue die op het podium staat. "Met Hanne haar zwangerschapsdementie en al", zegt Marthe. "Ja, 't is echt een probleem aan het worden", vervolgt Julia. 

"Zie eens wat er speciaal voor jou staat. Mocht je wat vergeetachtig zijn vandaag", richt Marthe zicht tot Hanne. "De zwangerschapsdementie die begint toe te slaan", vult Julia aan. Hanne grapt eerst zelf mee: stel je voor dat je plots iets anders begint te zingen.

Dat gebeurt ook amper enkele minuten later. Tijdens 'Oya Lélé' begint Hanne plots 'De Drie Biggetjes' te zingen. Tot hilariteit van haar collega's. "Zie, die zwangerschapsdementie", klinkt het meteen. Die autocue, dat was eigenlijk toch niet zo slecht.