Hanne Verbruggen moet wat opbiechten over zoontje Julien aan 'Liefde Voor Muziek'-collega Günther Neefs

door: COS
Marthe, Hanne en Julia van K3 in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Dinsdag was er opnieuw een aflevering van 'Liefde Voor Muziek'. Het was Günther Neefs die deze keer in die bloemetjes mocht gezet worden.

Hanne Verbruggen van K3 heeft er de gewoonte van gemaakt om voor elke aflevering van 'Liefde Voor Muziek' met complimentjes te strooien voor de artiest in kwestie. Ook over Günther steekt Hanne de loftrompet af.

"Vanaf moment 1 voelde ik me op mijn gemak bij deze man (misschien iets Mechels?). Günther is een grapjas, sfeermaker en de gezelligheid zelve maar ook de zorgzame en rustige vader van de groep", schrijft Hanne.

"Elke avond was het genieten om jouw versies te horen met je prachtige stem. Ik kan niet wachten om nieuwe muziek van je te horen!"

Ik blijf bij jou

"Wij kozen voor 'Ik blijf bij jou' en maakten er een verhaal van over hoe je als ouder naar je kinderen kijkt. Hoe je ze vast wil houden en soms los moet laten maar zeker wil zijn dat ze weten dat je er altijd voor ze zal zijn, wat er ook gebeurt."

"Heerlijk om te zingen met zo’n klein wonder in je buik. En het beste is: ik zing dit lied effectief als Julien lastige momenten heeft. Werkt altijd", verklapt Hanne.

"Whooow Hanne! Maar jij bent wel een topmama hé! Jullie versie van 'Ik blijf bij jou' is dan ook prachtig met die engelenstemmen", reageert Günther.