Hanne Verbruggen van K3 duidelijk tegen haar man Jorn: "Ik laat dat los, dus hij moet dat ook"

door: COS
Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

K3 bestaat al 24 jaar. De groep is al toe aan de vierde bezetting sinds Julia Boschman de fakkel overnam van Klaasje Meijer.

De meisjes van K3 hebben een aantal drukke maanden achter de rug. Zo waren er al een heleboel shows van hun 'Kom Erbij'-tour en vonden de opnames van 'The Voice Kids' plaats.

We zagen de meisjes een tijdje geleden ook in 'Marble Mania' op VTM. Ze hadden het er onder meer over het feit dat Julia Boschman nog geen rijbewijs heeft en dus binnen België vaak met Hanne Verbruggen of Marthe De Pillecyn meerijdt.

Volgens Julia is Hanne wel een beetje een snelheidsduivel. En ze moest ook wat opbiechten: "Laatst stonden wij voor een stoplicht en wij zaten allebei op onze telefoon. Heel slecht", benadrukt Julia. "Toen was het licht op groen gegaan en hadden wij het niet in de gaten."

"Maar we stonden wel stil, hé!", benadrukt Hanne nu in Story. Veel reacties kreeg ze (gelukkig) niet op die 'onthulling'. "Zelfs niet van mijn man Jorn, nochtans is hij politie-inspecteur. Maar ik laat mijn werk thuis los, dus hij moet dat ook doen", besluit ze.