Hanne Verbruggen van K3 erg geraakt door pijnlijke reacties: "Ben mezelf toen kwijtgespeeld"

door: COS
Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

Julia Boschman is binnenkort al drie maanden een K3'tje. Haar bekendheid zorgde al voor fijne momenten, maar ook de negatieve reacties moet ze erbij nemen. Dat weten Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn maar al te goed.

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn maakten in 2015 een gelijkaardige situatie mee als die van hun nieuwe collega Julia Boschman. Van de ene op de andere dag waren ze bekend en had plots iedereen een mening over hen.

"In het begin heb ik het daar moeilijk mee gehad, zonder dat ik het besefte", vertelt Hanne in Billie van Het Nieuwsblad. Er werd onder meer geschreven dat haar mond te groot was en na enkele maanden ook dat ze te mager was.

"Ik moest aan mijn conditie werken omdat ik de nummers niet gezongen kreeg", legt Hanne uit. "Ik ben beginnen te lopen en begon af te vallen, mede door de stress. Toen werd er gezegd: 'Ze is veel te mager, ze ziet er ziek uit.' Geen honderden reacties, maar wel genoeg om te blijven hangen", zegt het K3'tje.

"Mijn probleem was ook dat ik mij heel hard aanpaste omdat ik het gevoel had dat ik de dingen niet goed genoeg deed. Ik was echt een pleaser en ben mezelf toen even heel hard kwijtgespeeld", besluit Hanne Verbruggen.

Download nu de gratis app van Redactie24 en blijf op de hoogte over onze artiesten