Het is een triestige dag voor Natalia

door: LHX
Natalia in 'The Voice'
Afbeelding bron: VTM

Natalia heeft al ongelofelijk veel successen gekend in haar leven, maar ook tegenslagen. De grootste was misschien wel het overlijden van haar vader Willy Druyts, op 80-jarige leeftijd.

Willy Druyts overleed aan kanker tijdens de nacht van 11 op 12 november 2010. Natalia was een echt vaderskindje, en de herinnering doet haar dan ook nog steeds pijn.

"Oktober en november zijn altijd wat pittiger en wat zwaarder op het hart", schrijft ze op Instagram, bij enkele foto's van haar vader. "Afgelopen nacht rond 3 uur was het 13 jaar geleden dat je naar de hemel vertrok..."

"Ik denk zoveel aan je, mijn rots. En ik ben trots dat je verder leeft in alle krachtige dingen en beslissingen in mijn leven en in dat van jouw kleinkinderen. I love you, always and forever."

Van haar showbizzcollega's krijgt Natalia heel wat steun. "Hij is trots, dat staat vast", reageert James Cooke. "Warme knuffel, mijn lieverd", klinkt het bij Jani Kazaltzis. Ook onder meer Élodie Ouédraogo, Sam Gooris en Evi Hanssen steken haar een hart onder de riem.

Tags Natalia