Hoe gaat het baby'tje van Hanne Verbruggen heten? Marthe De Pillecyn en Julia Boschman doen bijzondere suggesties

door: LHX
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

Binnen enkele maanden is het zover: dan verwacht Hanne Verbruggen haar eerste kindje. Haar K3-collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman kijken er ook erg naar uit.

Wanneer Marthe De Pillecyn en Julia Boschman te gast zijn op MNM, krijgen ze de vraag of ze al weten wat de naam van Hannes baby wordt. "Geen flauw idee", antwoordt Julia. "Ik ben supernieuwsgierig.

Ze vertelt erbij dat ze de dag ervoor toevallig hun suggesties hebben mogen opschrijven. Wat die dan juist waren? "Ik weet niet of ik dat al mag zeggen, want eigenlijk weten we van elkaar nog niet wat we hadden opgeschreven."

Uiteindelijk wil ze toch één naam prijsgeven. "Voor een meisje had ik Saar. Ik vind dat gewoon leuk." Met de achternaam van Hannes vriend Jorn zou dat wel 'Saar Sarens' worden. "Daar had ik nog niet over nagedacht", klinkt het. "Maar 'Saar Verbruggen' vind ik dan wel weer tof."

Ook Marthe wil één suggestie van haar delen. Zij vindt voor een jongen Marcel een mooie naam. Of hun hulp ook echt gebruikt zal worden, is nog maar de vraag...