Julia Boschman van K3 krijgt erg bijzonder verjaardagscadeau: "Ik ben zo blij!"

door: COS
Marthe De Pillecyn - Hanne Verbruggen - Julia Boschman - K3
Afbeelding bron: Photonews

Het is vandaag feest bij de meisjes van K3. Het is niet alleen de verjaardag van Julia Boschman, de K3'tjes hebben ook fijn nieuws gekregen.

De 'Kom Erbij'-show, de eerste tournee met Julia Boschman naast Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen, is net voorbij in Vlaanderen. Na de zomershows trekken de meisjes van K3 met hun 'Kom Erbij'-show naar Nederland.

Vlaamse fans hoeven niet te treuren, want Studio 100 maakte zopas bekend dat K3 vanaf februari 2023 met een nieuwe show naar Vlaanderen komt. Als verjaardagsgeschenk voor Julia kan dat wel tellen!

"Ik was zo zenuwachtig voor de eerste voorstellingen van 'Kom Erbij'! Want het was natuurlijk de eerste keer dat ik in zo'n grote show mocht staan. Ik ben zo blij dat we volgend jaar opnieuw mogen toeren met een spectaculaire show", zegt Julia.

"We hebben zoveel plezier gehad tijdens de afgelopen voorstellingen van 'Kom Erbij'. Volgend jaar houden we opnieuw overal een feestje waar we halt houden met onze show!", klinkt het bij Marthe.

"Op tour zijn met onze geweldige cast & crew dat is altijd genieten. Hard werken ook natuurlijk, maar vooral zo hard genieten van de sfeer en het publiek", besluit Hanne.