Karen Damen klaar en duidelijk over beslissing van man Antony: “We praten daar thuis nooit over”

door: ASX
Karen Damen en Antony Van der Wee
Afbeelding bron: Eén

Antony Van der Wee, drummer bij de band The Ditch én echtgenoot van Karen Damen, stapte begin dit jaar in de politiek. Antony is bestuurslid bij de N-VA in Lint. Aan het Laatste Nieuws laat Karen weten dat haar man grootse plannen heeft binnen de politieke wereld.

“Antony is altijd al geïnteresseerd geweest in politiek”, vertelt Karen. “Sinds wij een koppel zijn, zegt hij al dat hij burgemeester van Lint wil worden!” Volgens Karen is de kans reëel dat hem dat effectief ook lukt.

“Mijn man kent keiveel volk in Lint, hij woont daar al heel zijn leven, dus volgens mij wordt dat een echt stemmenkanon”, klinkt het vol overtuiging. “Tegen iedereen die hij tegenkomt op straat zegt hij vriendelijk goedendag, want dat zijn potentiële kiezers.”

Zelf koestert de actrice uit ‘Familie’ helemaal geen politieke carrière. “Politiek interesseert me ook niet, we praten daar thuis nooit over”, verduidelijkt Karen. Of ze effectief op haar man zal stemmen, laat Karen in het midden. “Mijn man zal nooit weten op wie ik stem”, klinkt het vastberaden.

Karen hoopt vooral dat de politieke voorkeur van haar man geen negatieve gevolgen zal hebben op haar eigen carrière. “Iedere partij heeft voor- en tegenstanders. Maar ik zou het heel kortzichtig vinden als mensen om die reden niet naar mijn onewomanshow komen kijken”, besluit het voormalig K3’tje.