Koen Wauters maakt zich opvallende bedenking na breuk met Valerie De Booser: "Dat doet meer pijn"

door: COS
Koen Wauters in 'The Voice Kids'
Afbeelding bron: VTM

Koen Wauters en Valerie De Booser kondigden in 2020 aan dat ze uit elkaar waren. Ze hadden zeventien jaar een relatie, in 2004 stapten ze in het huwelijksbootje.

Koen Wauters hield destijds (en nu nog steeds) niet van accessoires. Een traditionele trouwring zou hij vervelend gevonden hebben. Daarom besloot hij zijn trouwring te laten tatoeëren. De tattoo heeft hij meer dan twee jaar na de breuk nog steeds.

Hem laten verwijderen, daar mag Koen niet aan denken. "Het doet meer pijn om dat te laten weglaseren dan dat het pijn deed om te laten tatoeëren", legt Koen uit in de podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen' van Qmusic. Koen denkt er wel aan om zich een hartslagmeterring aan te schaffen en die over de tattoo te dragen.

"Trouwens, ik ben lang getrouwd geweest. Dat is iets van in je levensloop", zegt Koen. Valerie is bovendien de moeder van Zita Wauters en Nono Wauters. Ondanks de vervelende plek van de tattoo, staat Koen er niet vaak bij stil. "Ik ga het niet laten weglaseren", concludeert Koen Wauters.