Laura Tesoro kan haar ogen niet geloven na wat ze te zien krijgt: "Whaaaat?"

door: STG
The Voice Kids - Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

De carrière van Laura Tesoro loopt als een trein. De zangeres is vaak te zien op televisie en bracht recent nog een nieuwe single uit. Maar er is meer, want ook in het buitenland is de zangeres te zien.

Eind september wist Laura Tesoro haar laatste concerten af te werken van de festivalzomer. Afgelopen zomer was ze op heel wat podia te zien met een wervelende show. Begin deze maand kwam de zangeres nog aanzetten met 'Car Wreck Paradise', haar nieuwste single. 

Drie weken na de release, krijgt Laura Tesoro fenomenaal nieuws. Ze kan het nog steeds moeilijk geloven, en deelt haar gevoelens op sociale media. 

"Dat is mijn gezicht op een verdomde billboard op Times Square?!  WHAAAT?!! ", klinkt het dolenthousiast. Bedankt @spotifybe dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt door mij ambassadeur van de maand EQUAL te maken."

Laura maakt dan ook van de gelegenheid gebruik om haar statement uit te drukken. "Ik sta voor gelijkheid, niet alleen in de muziekindustrie, maar in het algemeen! Iedereen, overal, doet ertoe!!! Maar helaas zijn we er nog niet. Laten we blijven streven naar een rechtvaardigere wereld", besluit ze.