Laura Tesoro over ex Giovanni Kemper: "Haalden het slechtste in elkaar naar boven"

door: COS
Laura Tesoro in 'The Voice Comeback Stage'
Afbeelding bron: VTM

Laura Tesoro is al meer dan vier jaar samen met Jordan Butler. Ze wonen samen in Antwerpen en dromen van een mooie toekomst samen.

Laura Tesoro vindt dat jaloezie erbij hoort in een relatie. Het is volgens haar een bevestiging dat alles nog goed zit, wanneer je iemand niet wil delen. Gezonde jaloezie juicht ze dus toe, maar het kan ook negatief uitpakken.

"Dat heb ik ervaren in een eerdere relatie", vertelt Laura in Humo. Voor haar relatie met Jordan was ze tweeënhalf jaar samen met Giovanni Kemper. We kennen hem onder meer uit 'Nachtwacht' en als Duiker in 'The Masked Singer'.

Laura benadrukt in het weekblad dat het niet alleen aan hem, maar ook aan haar lag. "We lieten ons zo meeslepen dat we onszelf helemaal gek maakten, het slechtste in elkaar naar boven haalden en alles lieten verzuren."

Bij Laura en Gio bleef de jaloezie niet beperkt tot de liefde. "We gingen ook ons werk vergelijken. Ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, omdat ik nu goed weet waar de grens ligt en wanneer jaloezie ziekelijk kan worden."