Manager Natalia slaakt noodkreet na wat hij te horen krijgt: "Triest"

door: STG
Natalia
Afbeelding bron: VTM

Dit weekend is het groot feest voor Natalia. De zangeres staat twintig jaar op de planken en viert dit met een concertreeks in de Lotto Arena. Al slaakt Stijn Peeters, haar manager, vlak voor de start een noodkreet.

Een tijdje geleden raakte al bekend dat Natalia het slachtoffer is van fakenieuws. Zo zagen heel wat mensen een foto verschijnen op sociale media waar de zangeres werd afgevoerd met handboeien. Als commentaar werd er een quote gebruikt die vermeldt dat de zangeres zich schaamt voor wat ze gedaan heeft.

Fake dus, dat zegt haar manager deze week in TV Familie. Het is helaas niet de eerste keer dat ze het slachtoffer is van nepadvertenties op de sociale media", klinkt het. "Erg... Trap hier alstublieft niet in, beste mensen”, voegt haar manager er nog aan toe. Al gelooft hij wel dat mensen slim genoeg zijn om er niet in te trappen.

“Telkens als wij zo'n bericht of advertentie spotten, rapporteren we dit bij het socialemediakanaal in kwestie”, zegt Peeters. “Verder valt er bitter weinig tegen te doen. Het is dweilen met de kraan open. Want al snel duiken er dan nieuwe fake berichten op. Het is werkelijk een heel trieste zaak", besluit hij.

Tags Natalia