Margriet Hermans en dochter Celien maken geweldig nieuws bekend: "Toppers"!

door: STG
Margriet Hermans
Afbeelding bron: Play4

Margriet Hermans wist dit jaar geen nominatie in de wacht te slepen voor 'Zonne-energie', haar nieuwste zomersingle. Vorige zomer wist ze een ongelooflijk groot succes te maken van 'Lekker Blijven Hangen'.

Dat Margriet Hermans dit jaar niet genomineerd is voor 'Zomerhit', wil niet zeggen dat er geen optredens op de agenda staan. Die is nog steeds goedgevuld. Binnenkort komt daar nog een nieuw project bij.

"Ik wil in 2024 een theatershow doen met Celien. Onze moeder-dochterband zal daar sterk naar voren komen. Daar zal zeker werk inkruipen, maar ik ga er niet veel anders bij nemen", zei Margriet daar eerder al over aan Showbizz24.

Nu zijn er eindelijk ook meer details bekendgemaakt. Op 14 april brengen ze samen een live-show bijTheater Elckerlyc, waar we meer over hen te weten komen. Je kan je verwachten aan hilarische anekdotes, echte klassiekers en eigen hits. Tickets voor 'Kwestie van DNA' zijn hier te koop. "Toppers", "Toffe madammen" en "Super", klinkt het in de reacties op het nieuws.