Margriet Hermans ziet het liever anders na 'James, De Musical': "Hoeft niet voor mij"

door: STG
Margriet Hermans
Afbeelding bron: VRT

Hoewel we donderdag al konden genieten van de laatste aflevering van 'James, De Musical', moeten we toch nog niet meteen afscheid nemen van het programma. Dit weekend worden de kijkers getrakteerd op een groot live spektakel in de Lotto Arena.

Het tweede seizoen van 'James, De Musical', mag er dan wel opzitten op televisie, dit weekend gaat de show nog even voort in de Lotto Arena. James en zijn voltallige ploeg halen nog één keer alles uit de kast voor een groots live spektakel.

Naast James Cooke zullen ook Natalia, Willy Sommers, Margriet Hermans en nog vele anderen van de partij zijn. Al zijn die grote zalen niet meteen iets waar Margriet Hermans en Willy Sommers op zitten te wachten.

"Ik zou teveel stress hebben", zegt Willy Sommers in Story. "Ik sta liever op een zomers plein met duizenden mensen", klinkt het. Ook Margriet Hermans sluit zich daarbij aan. 

"Voor mij hoeft het sportpaleis ook niet. Ik zou 's nachts wakker liggen van de ticketverkoop." Toch begrijpt ze dat jonge artiesten vaak voor het Sportpaleis kiezen. 

"Zij moeten op een paar jaar tijd veel geld verdienen, want de roem is snel voorbij. Het ene jaar ben je hot, twee jaar later is het alweer anders", besluit Margriet. Dit weekend maakt ze dan ook graag een uitzondering en is ze van de partij in de Lotto Arena voor 'James, De Musical'.