Marthe De Pillecyn over afwezigheid op huwelijksfeest van Hanne: “De échte reden waarom ik er niet was”

door: PMN
Marthe De Pillecyn
Afbeelding bron: Photonews

Hanne Verbruggen en haar man Jorn hadden afgelopen weekend hun huwelijksfeest. Ze vierden dit met zo’n 200 genodigden. Ze trouwden vier jaar geleden, maar omwille van corona kon het huwelijksfeest toen niet doorgaan.

Hanne Verbruggen droeg op haar huwelijksfeest ook haar trouwkleed. Het werd een heerlijk feest. Haar K3-collega Marthe De Pillecyn was er niet bij.

Marthe legt bij Het Laatste Nieuws zelf uit waarom ze er niet was. “Daar is een simpele verklaring voor”, merkt ze op. “Ik had afgelopen weekend drie dansshows in de dansschool die ik samen met mijn man uitbaat.”

Marthe zegt dat ze niet aanwezig kon zijn op het huwelijksfeest van Hanne omwille van een dansshow

“We hebben een dansschool in Ieper. Ik kon er gewoon niet bij zijn omdat ik daar mijn verplichtingen heb. Later op de avond naar het huwelijksfeest gaan lag ook moeilijk want zondagmiddag was er opnieuw een dansshow.”

Hanne zei dat ze Marthe het niet kwalijk neemt dat ze niet aanwezig was. “We nemen elkaar niets kwalijk”, zei Hanne over het voorval. “Het is ook mijn schuld want ik heb het feest al twee keer moeten annuleren.”