Marthe De Pillecyn van K3 over haar uitgelekte huwelijk: "Dat vind ik echt heel jammer"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Marthe De Pillecyn stapte op 30 april in het huwelijksbootje met haar partner Sinerjey Meyfroodt. Dat gebeurde in het grootste geheim in het Waalse Bertrix.

Dat Marthe De Pillecyn in het huwelijksbootje was gestapt, kwam voor velen als een grote verrassing. Niemand wist immers dat ze verloofd was met Sinerjey Meyfroodt. Het was dan ook een bewuste keuze om hun verloving geheim te houden. 

Net als de verloving vindt Marthe ook het huwelijk een privézaak, iets om te delen met vrienden en familie. En dat deden ze met een vijftigtal mensen. Die werden niet op de klassieke manier uitgenodigd en gsm's waren verboden op de ceremonie om te vermijden dat het nieuws zou uitlekken.

"Maar dat gebeurde tóch en dat vind ik heel erg", zegt Marthe aan HLN. "Vooral omdat ons huwelijk zo snel al uitlekte. Ik heb niet eens de tijd gehad om het nieuws zélf aan de mensen te kunnen vertellen en dat vind ik echt heel jammer", geeft Marthe toe.

"Maar dat hoort bij het bekend zijn, zeker? Spijtig. We hadden niet verwacht of gedacht dat iemand zijn mond zou voorbijpraten", aldus Marthe De Pillecyn van K3.