Meisjes van K3 verrassen al hun fans: "Echt superleuk!"

door: COS
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

'Vleugels' zit nog steeds in ons hoofd of de meisjes van K3 komen al met een grote verrasing. Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen brachten woensdag een gloednieuw nummer uit.

"Verrassing! Er staat een nieuwe single online: 'Visje in het water'", klinkt het bij K3. Het nieuws én het nummer lokken meteen veel dolenthousiaste reacties uit bij de fans van Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen.

"Echt superleuk, K3", lezen we. "Ja, deze gaat blijven hangen, net als 'Mango Mango'", voorspelt iemand. "Wauw! Weer een leuk liedje. De eerste twee zinnetjes krijgen we hier al niet uit ons hoofd."

"Weer een toppertje", klinkt het nog. "Weer een lekker ouderwets K3-nummer", stelt iemand vast. Het doet fans natuurlijk meteen denken aan 'Blub, ik ben een vis' van de originele K3-bezetting.

'Visje in het water' wordt volgens K3Highlights de titelsong van het nieuwe K3-programma 'K3 Vriendenboek', dat komende zaterdag bij NPO Zappelin van start gaat. Het nummer is alvast te beluisteren bij verschillende muziekdiensten.