Na zijn optreden in Rock Werchter: Berre heeft fantastisch nieuws

door: PMN
Berre
Afbeelding bron: wvds

Het gaat hard voor Berre Vandenbussche die beter bekend is onder zijn artiestennaam Berre. Tijdens de lockdown postte hij filmpjes op TikTok, waarop hij liedjes zong vanuit zijn garage. 

Vorig jaar maakte hij een heel mooi eigen nummer met ‘Say My Name’. Onmiddellijk werd het massaal door alle radiozenders opgepikt en genomineerd voor ‘Zomerhit’ en de ‘MIA’s’.

Ook dit jaar staat Berre op de lijst van genomineerden van ‘Zomerhit’ met zijn nieuw nummer ‘Kissing Strangers'. Opnieuw een voltreffer. Maar een hoogtepunt van zijn carrière tot nu toe was zeker het optreden in KluB C op Rock Werchter onlangs.

“Dat was heel spannend, ik weet dat ik twee weken heel veel stress heb gehad. Maar vanaf het moment dat ik op het podium kwam en na het eerste nummer had ik onmiddellijk een goed gevoel.”

"Ik had er twee weken stress voor, maar het is één van mijn mooiste optredens ooit"

“We wisten op voorhand totaal niet hoeveel volk er zou komen. Het was de tweede dag en dan ligt misschien de helft nog met een kater in zijn tent, maar dat was gelukkig niet het geval. Er stond heel veel volk en dat gaf mij zoveel energie. Het was één van mijn mooiste optredens ooit.”

“Meestal heb ik wel wat stress op het podium, maar omdat ik toen zoveel liefde kreeg van al die mensen was het gewoon keihard genieten.”

Kijk ‘Zomerhit’ op zaterdag op VRT 1 of VRT MAX

Tags Berre