Natalia bezorgt verloofde Frederik verrassing van jewelste

door: STG
Natalia en Frederik
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic

Natalia viert dit weekend haar 20-jarige carrière als zangeres. Dat doet maar liefst drie avonden met een groot concert in de Lotto Arena.

Gisterenavond gaf Natalia de aftrap van haar concertreeks in de Antwerpse Lotto Arena. Ook vanavond en volgende week staat de zangeres nog eens op het podium van de Antwerpse Lotto Arena. Zoals we dat van Natalia gewoon zijn, werden de fans getrakteerd op een geweldige show. Daarin maakte de zangeres graag tijd om stil te staan bij een bijzonder moment.

Toen het publiek foto's te zien kreeg van verloofde Frederik met de kinderen, riep Natalia haar partner op het podium. Vijf jaar geleden plukte Natalia Frederik al eens op het podium van de Lotto Arena, maar ook tijdens de show weet de Kempense zangeres voor kippenvel te zorgen.

Natalia bracht het nummer 'Rock your body'. "Ik kon het echt niet droog houden. Ik mag dan groot en breed zijn, als ik die foto’s zie, dan smelt mijn hart”, klonk het emotioneel aan Het Nieuwsblad.  “Luister naar haar nummer, kijk naar de manier waarop ze die brengt. Natuurlijk ben ik fier: dit is toch echt grote klasse!", besluit haar toekomstige echtgenoot.

Tags Natalia