Natalia doet monden openvallen met spectaculaire beelden: "Machtig!"

door: LHX
Natalia in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Natalia is momenteel in Dubai. Daar begint ze 2024 op een bijzondere manier.

"Na een hevig jaar wil ik 2024 ingaan met meer zelfzorg, en dat wil ik doen met een complete reset!", maakte Natalia enkele dagen geleden bekend op Instagram. Ze is daarom afgereisd naar het Zoya-resort in Dubai.

Daar krijgt ze vijf dagen lang een mix van massages, welness, yoga, groepslessen, consultaties bij dokters en diëtisten, analyses en gezond eten. Het is een broodnodige pauze voor haar.

"Constant energie geven aan mijn job, mijn kindjes, mijn ventje en mijn vrienden is wel ongelooflijk leuk, maar de dagen werden letterlijk te kort en ik geraakte niet over die vermoeidheid", klonk het.

(Lees verder onder de post.)

Naast een heleboel ontspanning en welness is er echter ook tijd voor iets heel anders. In een nieuw filmpje dat ze deelt, is te zien hoe ze gaat skydiven: boven Dubai springt ze uit een vliegtuigje.

"Tja, wat kan ik zeggen? Ik ben een meisje van extremen... En ik was daar nu toch", schrijft ze erbij. Het uitzicht is adembenemend, en dat vinden ook haar volgers.

"Zalig", reageren die. "Episch!", Machtig!" "Echt kicken." "Geweldig, goed gedaan, powerdame." "Het zaligste gevoel ooit!"

Tags Natalia