Natalia en haar verloofde Frederik hebben alweer iets te vieren

door: LHX
Natalia
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic

Momenteel zijn Natalia, haar verloofde Fredrik Binst en hun kinderen Bobbi-Loua en Apollo op Barbados. Het is een vaste vakantiebestemming voor hen, waar ze zich helemaal thuis voelen.

Op Barbados geniet het hele gezin van Natalia enorm van het goede weer, de zee en het strand. Daarbovenop beleven ze een bijzonder feestelijke periode.

December is namelijk geen gewone maand in hun gezin. 4 december is Natalia's verjaardag, 8 december die van Apollo en 13 december die van Frederik.

(Lees verder onder de post.)

Ter ere van die laatste deelt Natalia een emotionele boodschap op Instagram. "Liefste liefje, vandaag vieren we jou met heel veel liefde en plezier", begint ze.

"Het is de zesde keer dat we samen verjaren, met nog veel jaren te gaan. Ik voel me zo gezegend dat we dat in ons prachtige paradijsje kunnen doen."

"Je bent ongetwijfeld de meest fantastische papa. Dankjewel voor het schenken van onze twee prachtige, gezonde kindjes. Snollebol, je bent zo geliefd. Nooit vergeten, hè!"

Haar verjaardagswensen worden op massaal veel reacties onthaald. "Proficiat", klinkt het aan alle kanten bij haar volgers. 

"Hipperdepip, ne gelukkige verjaardag", schrijft Sam Gooris. "Happy clappy birthday!", klinkt het bij Dina Tersago. "Hieperdepiep", reageert Belle Perez.

Tags Natalia