Natalia heeft duidelijke boodschap voor partner Frederik: “Dan gaat de deur dicht”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Voor Natalia was 2020 op persoonlijk vlak een topjaar. De zangeres en haar partner Frederik mochten hun dochtertje Bobbi-Loua verwelkomen.

Met Frederik heeft Natalia een erg sterke relatie. Die kan volgens Natalia alleen blijven duren door passie en respect. “Ik heb in een relatie fysieke passie nodig. Als dat er niet is, ga ik het snel saai vinden en gaat de deur dicht”, geeft Natalia toe in Het Laatste Nieuws.

“Als ik even geen passie voel met mijn lief, word ik lastig. ‘Hey, hallo-o!’ Dan moeten we daaraan werken. Veel koppels blijven bijeen voor de kinderen, ook lang nadat de liefde en de passie zijn opgedroogd. Zo iemand wil ik niet worden. Een kind wordt daar niet beter van.”

Natalia’s wens is uiteraard om voor eeuwig samen te blijven. “Daar werken we naartoe. En respect dus. Soms sluipt er gebrek aan respect in een relatie. Dan grijp ik meteen in.”

“Gelukkig is Frederik iemand die er ook keihard voor wil gaan en zichzelf in vraag durft te stellen. Dat is graaf om te zien bij een man”, aldus Natalia.

Tags Natalia