Natalia met de mond vol tanden door Bart Peeters: "Mannen, dat is ongelooflijk"

door: COS
Natalia en Bart Peeters
Afbeelding bron: GoPlay

Natalia brengt op 21 april haar nieuwste plaat uit. Voor 'Hallelujah to the beat' kreeg Natalia hulp uit erg bijzondere hoek.

Natalia werkte zo'n jaar lang samen met Bart Peeters aan haar nieuwe plaat. Dat is volgens Natalia heel organisch gekomen. "Ik had niet gedacht dat hij dat zou doen. Het was niet echt iets dat in me opkwam", zegt Natalia op Radio2.

Er waren al veel gesprekken geweest, toen Bart plots zei: "Ik heb toch een nummertje geschreven." De allereerste song die hij schreef was 'When You Came By', het mooie nummer over Natalia's verloofde Frederik en hun kinderen.

Bart schreef het nummer naar aanleiding van al Natalia's verhalen over Frederik en de kindjes. "Ik zei: 'Mannen, dat is ongelooflijk. Hoe goed jij kan luisteren en hoe goed dat kan vertaald worden.'", vertelt Natalia.

Natalia en Bart kunnen goed op elkaar inspelen. "Da's heel fijn. Bart, da's een kanon. Die gaat en die gaat. En dan zie ik dat en ik word gewoon aangestoken", aldus Natalia. "Het is een ongelooflijke mens, maar ook een ongelooflijke producer."