Natalia verrast haar gezin met wel héél spectaculair kerstcadeau

door: LHX
Natalia in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Bij Natalia lagen er de afgelopen dagen heel wat kerstcadeautjes onder de kerstboom. Eén ervan was wel héél bijzonder. 

Op Instagram deelt Natalia een video van het moment waarop er cadeautjes worden uitgepakt bij haar thuis. 'Mama heeft hier een groot cadeau, voor ons allemaal', kondigt ze aan.

Haar dochtertje Bobbi-Loua kan niet wachten om te zien wat het is. "Voor ons allemaal!", roept ze enthousiast.

Wat er in de doos zit? Een miniatuurzwembadje. En daar blijft het niet bij: binnenkort wordt een grote versie ervan bij hen in de tuin gezet. De video is een betaald partnerschap met FOU D'EAU, het bedrijf dat het zwembad zal leveren.

"Een zwembad onder de kerstboom! Dat vond ik nu eens een inventief cadeau!", schrijft Natalia. "Nu Bobbi-Loua zonder bandjes kan zwemmen is ze mega-opgewonden. En Apollo? Die zal snel volgen. Laat die zomer maar komen."

Ook haar volgers zijn erg enthousiast. "Zalige vooruitzichten", reageren ze. "Daar ga je veel plezier aan beleven! En de kindjes ook!"

Er komen hier en daar ook iets minder positieve reacties. "Waar is dat simpel meisje van de Kempen gebleven? Dit is decadent en lekker makkelijk. Reclammeke en hup." "Sorry, veel respect voor jou, maar een beetje decadent. Voor veel van jouw fans blijven de stijgende voedselprijzen een groter probleem."

Tags Natalia