Teleurstelling bij deel van K3-fans nadat ze nieuws te horen krijgen over tv-programma

door: BCM
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

Binnenkort gaat voor de meisjes van K3 de 'Kom Erbij'-tournee in Nederland van start. Maar voor ze eraan beginnen, kunnen ze even genieten van vakantie.

Deze week kwam VTM met haar najaarsprogrammatie naar buiten. De zender kondigde aan dat er een documentaire van K3 op stal staat, een terugblik na één jaar met Julia Boschman. Ze volgen alle avonturen die Julia al heeft beleefd met haar nieuwe collega's Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

In 'K3, één jaar later' zullen we verschillende grote momenten van het voorbije jaar te zien krijgen. Zoals de 'Kom Erbij'-tour, de videoclipopnames van 'Mango Mango', de razend drukke zomertour en de opnames van 'The Voice Kids'.

De Belgische fans reageren massaal enthousiast, in tegenstelling tot de Nederlandse fans. Die reageren boos en teleurgesteld omdat ze de documentaire niet zullen kunnen bekijken in Nederland.

"Weer niet voor Nederland... zo raar. Alsof K3 alleen maar voor België bestaat", klinkt het bedroefd. Voorlopig is het niet duidelijk of het programma in Nederland zal uitgezonden worden.