André Hazes deelt superlieve boodschap voor Monique Westenberg

door: LHX
André Hazes, Monique Westenberg en Dré
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

De feestdagen zijn volop bezig, en dat is niet anders in het gezin van André Hazes. Ze hebben echter nog iets extra te vieren.

Na een turbulente tijd vormen André Hazes en Monique Westenberg, samen met hun zoontje Dré, weer een prachtig gezinnetje. Andrés onbezonnen tijden zijn duidelijk voorbij: hij viert kerstmis in familieverband.

Op Instagram deelt hij enkele foto's van het feest en wenst hij al zijn volgers een vrolijk kerstfeest. Iedereen ziet er stralend uit.

(Lees verder onder de post.)

Ook op tweede kerstdag is er reden tot feest. Het is immers Moniques verjaardag. Ze wordt 46 jaar.

"Gefeliciteerd, mijn allerbeste vriend", schrijft André op Instagram. "Mijn allerknapste vrouw en grootste liefde uit mijn leven. Ik heb je vast en laat je nooit meer los. Jij en ik."

Bij de boodschap deelt hij een video met allerlei foto's van hen twee. Sommige zijn recent, andere zijn getrokken in het begin van hun relatie. De soundtrack van de video is 'You're My Best Friend' van Queen.

De tortelduifjes worden overladen met gelukwensen. "Gefeliciteerd met de beste en de mooiste", schrijven hun volgers. "Je bent een bofkont, verlaat haar nooit meer." "Jullie zijn zo leuk samen."