André Hazes en Monique Westenberg straks opnieuw ouders? Zanger heeft verrassend nieuws

door: COS
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

André Hazes stond in maart voor het eerst in lange tijd weer op het podium. Met een handvol nieuwe singles is hij aan zijn muzikale comeback bezig.

André Hazes heeft zijn leven compleet omgegooid. Na zijn verblijf in een ontwenningskliniek was hij klaar om zijn muzikale carrière nieuw leven in te blazen. Ook op persoonlijk vlak heeft hij zijn leven terug op de rails.

Sinds vorig jaar heeft André weer een relatie met Monique Westenberg. Eerst wilden ze er geen label op kleven, maar dat doen ze sinds enkele maanden wel. Het gezin is weer compleet. Of toch (nog) niet helemaal.

In 100% NL Magazine vertelt André over zijn dromen. Zo blijkt hij een tweede kindje te willen. "Ik hoop stiekem nog een keer vader te worden", citeert RTL Boulevard André, die in oktober 2016 papa werd van zoontje André junior.

"Ook omdat ik de eerste jaren van Dré toch wel veel gemist heb. Dat had met werk te maken, maar de momenten dat ik wel vrij had, had ik mijn tijd beter kunnen besteden", zegt André.

Of ook Monique Westenberg een tweede kindje wil, is niet duidelijk. Zwanger worden was niet vanzelfsprekend voor Monique. Ze doorliep en IVF-traject en onderging een ICSI-behandeling om zwanger te worden van zoontje Dré.