André Hazes krijgt heel zware beveiliging

door: PMN
André Hazes, Monique Westenberg en Dré
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Moeten we ons zorgen maken over André Hazes? De zanger krijgt momenteel heel zware beveiliging. Er is dus iets aan de hand.
 

Het is een verslaggever van ‘De Telegraaf’ die opmerkt dat André Hazes momenteel zwaar beveiliging krijgt. Afgelopen weekend was er ‘Holland zingt Hazes’. Verslaggever Jordi Versteegden ontdekte daar de zware beveiliging.

"Op een gegeven moment moest hij naar het toilet en wij stonden daar als pers vlakbij. We zagen het gebeuren dat hij z’n neef Djarno meenam”, citeert Shownieuws de verslaggever.

“Dat is zijn tourmanager en die moest denk ik ook plassen. Maar er liep dus ook steeds een beveiliger met André mee. ‘De beveiliger’ ging dus ook mee naar de wc. "Dat is toch raar?”

“Achter de schermen! Ik dacht: nou, misschien is hij bang voor Rachel ofzo, want die spreken elkaar natuurlijk inmiddels niet meer. Ik vond het allemaal een beetje opmerkelijk."

De verslaggever vond ook dat de familieleden zich vreemd gedroegen. "Ik liep dus ook heel veel achter de schermen rond voor die interviews en wat ik dan toch opmerkelijk vind: iedereen achter de schermen is supergastvrij, maar de enigen die ons niet te woord stonden als pers, waren de Hazesjes zelf."