André Hazes slaat beschamende flater live op JOE

door: LHX
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes heeft een gloednieuwe kerstsingle uitgebracht. Die kondigde hij vanochtend aan op JOE.

André Hazes zou vanochtend zijn single én een reeks tourdata in Vlaanderen komen aankondigen op JOE. Hij ging echter helemaal de mist in.

Hij zou zelf naar de radiozender bellen, maar presentatoren Anke Buckinx en Sven Ornelis kregen maar geen telefoontje. Het was vervolgens niet simpel om hem toch nog te bereiken.

JOE belde Andrés Vlaamse manager. Die moest dan weer naar de Nederlandse manager bellen, die vervolgens naar de boeker moest bellen. "Nu hangt de boeker aan de lijn met André", was Ankes update.

Er zat niets anders op dan de single al maar te laten horen en te hopen dat André voor het einde van het programma tóch nog van zich zou laten horen. Dat deed hij uiteindelijk gelukkig.

"Je hebt iets aan te kondigen", zei Sven hem. Daarop blunderde André alwéér. "Wat heb ik ook alweer aan te kondigen?", vroeg hij zich af. Zelfs toen Anke uitlegde dat hij een primeur heeft voor het Vlaamse publiek, wist hij nog niet waarover ze het had.

"Je mocht aankondigen dat er tourdata in 2024 zijn en dat je naar Vlaanderen gaat komen", onthulde Sven dan maar. "Tuurlijk, dat wist ik", reageert André. "Ik wilde gewoon weten of jullie het wisten", probeerde hij zich er met een mopje van af te maken.

Uiteindelijk excuseerde hij zich. Het feit dat hij totaal onvoorbereid was, weet hij aan het lastminute telefoontje van zijn boeker. "Dus ik bel heel snel in, maar ik heb geen idee meer wat ik moest doen", klonk het.

In 2024 speelt André Hazes op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Concreet zijn dat Oostende, Affligem, Antwerpen, Gent, Waregem en Hasselt.