Enorm pijnlijke tegenslag voor André Hazes exact één maand voor comebackconcert

door: COS
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes maakte dit jaar zijn comeback. Op het podium deed hij dat in maart al tijdens 'Holland Zingt Hazes'.

Op nieuwe muziek was het na 'Holland Zingt Hazes' nog even wachten. De afgelopen maanden loste André Hazes hier en daar een nummer. Twee weken geleden was zijn nieuwe album 'Op mijn lijf geschreven' er. Daarop horen we Andrés nieuwe sound.

Die nieuwe sound lijkt niet iedereen te kunnen overtuigen. Het album kwam binnen op nummer 4 in de Album Top 100, maar zakte vliegensvlug weg uit de top 50. Fans lijken af te haken. Dat is ook zichtbaar bij de kaartverkoop van Andrés Ahoy-concert op 25 november.

"Hij wou natuurlijk op de top van zijn hype zijn op het moment dat hij weer in Ahoy staat in november. En dat lijkt toch niet helemaal gelukt. Want die kaartjes verkopen niet. Dat is eigenlijk niet heel verrassend als je ziet dat zijn muziek ook niet echt aanslaat", zegt showbizzexpert Rob Goossens bij RTL Boulevard.

Kaarten worden nu aan spotprijzen verkocht. "Er zijn nog een hoop kaarten waar ze vanaf moeten, want er komen de hele tijd nieuwe kaarten op vakantieveilingen. Uiteindelijk is sfeer natuurlijk wel belangrijk, dus ik snap wel dat hij zoiets heeft van: we dumpen die kaarten, want een vol Ahoy is leuker dan een halfvol Ahoy", aldus Rob.