Gezinsuitbreiding voor André Hazes: "Welkom bij de familie!"

door: LHX
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

Momenteel zijn André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje Dré samen op Bonaire. Vanop vakantie meldt André prachtig nieuws.

Elke keer als Monique Westenberg naar Bonaire gaat, gaat ze langs bij het hondenasiel FKK Animal Rescue. Ook dit keer ging ze hen een bezoekje brengen, samen met André Hazes en Dré.

Een bezoek aan een hondenasiel is natuurlijk een beetje gevaarlijk: er bestaat altijd een kans dat je zó vertederd wordt dat je geen andere optie ziet dan een hondje mee naar huis te nemen. Dat is nu ook André overkomen.

"Toen wij aankwamen op Bonaire heb ik nadrukkelijk tegen Monique gezegd: geen hond erbij", schrijft hij op Instagram. Met die instelling gingen ze kennismaken met alle hondjes in het asiel. "Nadat we alle hondjes geknuffeld hadden, waren we van plan om naar huis te gaan. Totdat... deze jongen ineens de hoek om kwam."

"Mijn hart was gestolen. Na een paar keer tijd met elkaar te hebben doorgebracht, kon ik me niet indenken dat hij een ander huisje zou krijgen dan het mijne in Wilnis. Na een week goed na te hebben gedacht, heb ik besloten dit vriendje mee naar huis te nemen."

Gioia en Frenkie, de honden van Monique, hebben er vanaf nu dus een broertje bij. "Welkom bij de familie, Robbie!", klinkt het bij André. Proficiat met de gezinsuitbreiding!