Monique Westenberg verrast André Hazes met een bijzonder cadeau

door: LHX
André Hazes, Monique Westenberg en Dré
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Op 21 januari was het feest bij André Hazes thuis. Het was namelijk zijn dertigste verjaardag.

30 jaar is niet niets, en daarom deelt Monique Westenberg op Instagram een prachtige boodschap voor André Hazes. "Wat hebben we een mooi jaar achter ons met zoveel innerlijke rust en groei", schrijft ze.

"Ik ben trots op jou, op ons. Op hoe ver we gekomen zijn, op de obstakels die we hebben overwonnen en die ons hebben uitgedaagd om naar binnen te gaan", klinkt het. "Ik waardeer alles wat je hebt gedaan om zo ver te komen. Ik hou van jou, allermeest!"

(Lees verder onder de post.)

Ze had daarnaast ook een bijzonder cadeau voor hem. In een filmpje toont ze wat het precies was. "Ik heb André meegenomen als verrassing voor zijn verjaardag", begint ze.

Samen zijn ze naar een 'hairspa' gegaan. Die begon met een kopje thee en een scan van hun hoofd. Op die manier werd de conditie van hun haar bekeken.

Vervolgens kregen ze een soort hoofdmassage met waterstraaltjes. "Dit is serieus het (op één na) lekkerste wat ik ooit samen met André heb gedaan. Wat een genot!", schrijft ze.

Ook André heeft ervan genoten, zo blijkt. "Dit was echt het tweede lekkerste wat ik ooit met je heb gedaan. Thanks, moppie", reageert hij.