Na grote zorgen over André Hazes: Zijn stemcoach heeft nieuws

door: LHX
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

Na Holland Zingt Hazes en het concert van Alzheimer Nederland gaat het niet zo goed met André Hazes. Hij kampt met stemproblemen.

Afgelopen weekend begonnen de problemen voor André Hazes. Met behulp van coaching en massages slaagde hij er nog in om het Alzheimerconcert te zingen, maar daarna zag hij zich genoodzaakt om even pauze te nemen.

Donderdagavond zou hij optreden bij Jeroen & Sophie, maar dat moest hij helaas afzeggen. Er heerst heel wat bezorgdheid over hem, maar nu komt zijn stemcoach Robin van Beek met voorzichtig optimistisch nieuws.

"André wil terugkomen. Hij is een rasartiest en wil honderd procent kunnen geven aan zijn publiek. Als dat dan 99,9 is, gaat er iets in zijn systeem dat zegt: 'Dan moet ik het gewoon niet doen'", vertelt hij aan Shownieuws.

"Die stem moet gewoon even herstellen na een heftige inspanning. Daarna check ik hem elke dag. Stagneert het herstel, of gaat het door?"

Volgens hem klonk Andrés stem op maandag en dinsdag alweer een stuk beter. Van Beek meent daarom dat het vanzelf allemaal wel goed zal komen. Het kan zijn dat de zanger op vrijdag nog een kleine stemmassage krijgt. "Maar in principe kan André gewoon zonder de stemcoach gaan knallen."