Ohjee! André Hazes krijgt opnieuw zware opdoffer te verwerken: "Begonnen na die reis"

door: STG
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat de goede richting uit met André Hazes. De zanger is al twee jaar clean, en wist opnieuw het hart van Monique Westenberg te veroveren.

André Hazes is opnieuw gelukkig aan de zijde van Monique Westenberg. Na wat knipperlichtrelaties is de zanger weer erg gelukkig. Al hangen er nu opnieuw donkere wolken in de lucht.

Het koppel moet op 24 augustus opnieuw voor de rechtbank verschijnen, dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) aan ‘ANP’ na berichtgeving van ‘RTL Boulevard’.

André Hazes en Monique Westenberg namen hun zoontje in mei vorig jaar mee voor een trip naar de Verenigde Staten tijdens het schooljaar. Iets wat voor heel wat heisa zorgde op sociale media. Eerder zei André al bij RTL het niet erg te vinden vervolgd te worden.

"Ik mag het niet zeggen, maar ik draag de consequenties met heel veel liefde”, klonk het bij de zanger. "Door die reis zijn we nu zo en heb ik het allergelukkigste kind op aarde. Die ziet z’n vader en moeder gelukkig en dat is begonnen met die reis", aldus André.