Sarah Van Soelen zwijgt niet langer over nieuwe relatie André Hazes: "Kan hij me niet wijsmaken"

door: STG
André Hazes en Sarah van Soelen
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Dat André Hazes een woelig liefdesleven achter de rug heeft, weet intussen iedereen. Zo leerde hij Sarah Van Soelen kennen, waarmee de zanger ook verloofd was. Die verloving verbrak hij om terug te gaan naar zijn oude liefde: Monique Westenberg.

André Hazes schreeuwde het van de daken: nog nooit was hij zo gelukkig aan de zijde van Sarah Van Soelen. Uiteindelijk heeft het sprookje zo'n zes maanden geduurd. De verloving werd verbroken, en André ging dan maar terug naar zijn ex Monique Westenberg.

In Story zwijgt Sarah niet langer. Ze geeft haar ongezouten mening over de nieuwste relatie van haar ex André. Ze vertelt over hoe ze Monique tegen het lijf liep op de luchthaven. "Ze lachte en zwaaide zelfs", zegt Sarah in Story. "Alsof er niets aan de hand was. Het is alleen maar schone schijn", klinkt het.

Over de verloving tussen Monique en André heeft ze dan ook haar mening klaar. "Als ik André op foto's en filmpjes zie, denk ik: wie is dit? Dit ben jij niet! Hij houdt iets op voor de buitenwereld", zegt Sarah. "Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique."