Zo bont maakte André Hazes het: “Monique stond te huilen op de gang”

door: ASX
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Na een lange, donkere periode gaat het weer goed met zanger André Hazes. De Nederlandse artiest kampte enige tijd met een zware alcohol – en drugsverslaving, maar is intussen al twee jaar clean. Daarover vertelde hij in een exclusief interview met het Nederlandse magazine ‘Linda’.

Een periode waarop de zanger met afschuw terugkijkt en liefst zo snel mogelijk achter zich wil laten. Tijdens het interview vertelt André over het absolute dieptepunt van die periode, uitgerekend op de verjaardag van Monique’s moeder.

“Ik werd meteen heel dronken in de karaokebar, waarop Monique teken deed dat ik moest stoppen met drinken. Dat weigerde ik. Ik moest altijd doorgaan tot ik omviel”, vertelt André. “Vervolgens kregen we ruzie op straat, maar wat er daarna gebeurd is, weet ik niet meer.”

Naar eigen zeggen werd de zanger huilend wakker in de armen van zijn schoonmoeder. “Monique stond te huilen op de gang”, bekent André. “Ik keek om me heen en zag dat ik de hele hotelkamer gesloopt had. Ik moest zelfs naar het ziekenhuis omdat mijn hand gebroken was”, bekent de zanger.

“Gelukkig heb ik nooit geweld gebruikt naar mensen”, gaat André verder. Toch bleek het hele voorval een wake-up-call voor de zanger. André gooide het roer drastisch om en raakte sindsdien geen druppel alcohol meer aan.