Lewis vermoordt eigen moeder omdat ze geen broodje wil maken

door: MRO
bush
Afbeelding bron: Gwent Police

Lewis Bush heeft zijn eigen moeder vermoord. Hij deed dat tijdens een ruzie over een broodje. Zijn zus voelt er zich nog altijd schuldig over omdat ze de hulpdiensten niet verwittigde.

In mei dit jaar kreeg de 26-jarige Lewis uit Wales ruzie met zijn moeder Kelly Pitt (44). Lewis stampte zijn moeder tot ze dood was. Haar lichaam werd twee dagen later gevonden.

Haar zoon Lewis werd al snel gearresteerd, maar aanvankelijk ontkende hij dat hij de dader was. Dat veranderde begin oktober, kort voor het proces. Toen bekende hij en pleitte schuldig.

Lewis werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van minstens 16 jaar, maar dat is niet voldoende vindt zijn zus Jordan. Zij getuigt in 'The Sun' dat ze met haar mama belde op het moment van de bewuste ruzie met Lewis over het broodje.

"Ik kon horen dat Lewis schreeuwde naar mama omdat ze geen broodje voor hem maakte. Ik belde de hulpdiensten op dat moment niet omdat ik dacht dat het één van hun vele ruzies was die wel opgelost zou geraken", aldus Jordan.

Daar voelt ze zich nu heel schuldig over. "Dat schuldgevoel zal me voor eeuwig achtervolgen. 16 jaar cel is onvoldoende", vindt ze.

Tags