"Ik heb het gehad met corona" & "Iedereen had derde prik al moeten hebben"

door: MRO
coronavaccin
Afbeelding bron: Pixabay

De ministers van Volksgezondheid hebben beslist dat de derde coronaprik voorlopig niet aan de ganse bevoking wordt gegeven. Wij vroegen onze lezers hoe zij denken over deze beslissing.

De meningen van onze lezers lopen sterk uit elkaar. Sommigen vinden dat iedereen onmiddellijk een boosterprik moet krijgen, anderen stellen het nut ervan in vraag. Een greep uit de reacties.

"We hadden al lang de derde prik moeten hebben! Ze zijn altijd te laat! Waarom wachten tot de ziekenhuizen over vol liggen? Snappen wie snappen kan."

"Voor mij liever niet, ik heb het zowat gehad met corona."

"Volgens mij is heel die prik-situatie een groot probleem want ze weten het zelf niet. Ik heb 2 prikken gehad en dat is voor mij voldoende."

"Dat er maar eerst wordt gezorgd voor de mensen uit de zorg en de 65-plussers en dan kunnen ze eens kijken voor de rest. Met de 1ste en 2de groep zullen ze al werk hebben want het gaat nog niet te vlug."

"Ik vind dat als ze een beslissing nemen, dat dit voor iedereen moet gelden. Zeker in verband met inentingen."

"Ze weten dat velen die derde prik gaan weigeren omdat het toch niet veel helpt en met de vierde prik zal 50% de prik weigeren omdat ze de hele corona beu."