Zo reageert politie op vier minderjarigen bij illegale shishabar in appartement

door: BVDO
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

De Antwerpse politie heeft zondag in een appartementsgebouw in Deurne een illegale shishabar ontdekt. Wellicht konden enkele aanwezigen ontsnappen, zo vermoedt de politie.

Enkele buurtbewoners verwittigden de politie nadat er in het appartementsgebouw geregeld volk heen en weer liep. Er werd ook de nodige geurhinder gemeld.

Het appartement was ingericht als een shishabar. “Het appartement bleek uitgerust met een veiligheidscamera”, klinkt het bij de politie. “Heel het appartement was ingericht als een illegale shishabar, met verduisterde ruiten en extra geluidsisolatie. In totaal werden een dertigtal waterpijpen aangetroffen, maar ook lachgas.”

De politie kon vier volwassenen en vier minderjarigen in het appartement aantreffen, maar vermoedt dat er enkele personen wisten te ontsnappen. De volwassenen mogen zich aan een dagvaarding verwachten. “Eén van hen had bijna 3.000 euro cash op zak. Dat geld werd in beslag genomen voor verder onderzoek. De minderjarigen werden thuis afgezet”, aldus de politie aan GVA.