Peuter (2) lelijk toegetakeld door hond: Moeder deelt vreselijke foto's en waarschuwt

door: MRO
staffordshire
Afbeelding bron: Archieffoto (Pixabay)

Jodie Griffiths heeft vreselijke foto's gedeeld van de verwondingen in het aangezicht van haar 2-jarig zoontje Romy. Hij werd gebeten door de hond van het gezin.

Romy was in de woonkamer aan het spelen terwijl Blizzard, de 8 jaar oude staffordshire bullterriër, op de zetel aan het slapen was. Plots schreeuwde het jongetje het uit en zat hij volledig onder het bloed.

Blizzard had de peuter één keer in het aangezicht gebeten, maar de gevolgen waren dramatisch. Het jongetje had vreselijke verwondingen opgelopen.

De kaak was gebroken, de neus volledig gescheurd en drie tanden uit. "Hij had honderden hechtingen nodig", citeert Sky News Jodie, de moeder van Romy. Er was een operatie van 5 uur nodig.

"De schade was heel erg aan de binnenkant van zijn neus en ze zeiden dat als de hond een beetje meer had gebeten, zijn hele neus eraf gebeten zou zijn."

De ouders benadrukken dat er nooit eerder een probleem was geweest met de hond en dat die zelfs beste vriendjes was met Romy. 

Door haar verhaal en de foto's te delen, wil Jodie andere ouders waarschuwen voor de risico's van honden bij kinderen te laten. "Zelfs al is het een ongeluk, het kan altijd gebeuren."

Tags