Is de keuze nu al gemaakt voor Junior Planckaert? "Heb ik nog niet vaak meegemaakt met iemand"

door: COS
Junior Planckaert met Pauline en Delphine
Afbeelding bron: VRT

De zoektocht van Junior Planckaert naar de liefde gaat verder. Dinsdag stuurde hij niet één, maar twee dames naar huis.

Met Gwen en Chanan voelde Junior Planckaert dat het niet verder dan vriendschap zou evolueren en dus wou hij ze niet langer aan het lijntje houden. Voor wie Junior wél meer dan vriendschap lijkt te voelen, is Delphine.

Delphine werd door Junior uitgenodigd op restaurant nadat Delphines brief met een geheim erin hem het meeste had geïntrigeerd. Na de date gaf Junior toe aan Delphine heel blij te zijn dat hij haar een-op-een had kunnen spreken.

"We komen zo goed overeen. Ik heb dat nog niet vaak meegemaakt met iemand", vertelt Junior achteraf. "We begrijpen elkaar echt honderd procent. Maar ja... Ja, ik ben sprakeloos", besluit Junior Planckaert.

Ook Delphine houdt een goed gevoel over aan de date. "De gesprekken gingen helemaal vanzelf. Er was geen een keer een moment waarop ik dacht: oei. Alles verliep supervlot. We komen in veel dingen overeen."

"Ik vind dat Junior iemand is die met twee voeten op de grond staat en ook een gewone jongen is. Dat vooral. Iemand die ik zoek eigenlijk", besluit ze. Is Juniors keuze nu al gemaakt of kunnen Ati, Pauline of Evelyne het tij nog doen keren?

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws