Enorm dilemma verdeelt familie Planckaert in gloednieuw seizoen 'Château Planckaert'

door: COS
Château Planckaert seizoen 3
Afbeelding bron: Eén

Vanaf 20 februari kunnen we bij Eén weer terecht voor het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert'. De familie Planckaert woont in het nieuwe seizoen ondertussen al een half jaar in Frankrijk.

De renovatiewerken aan het kasteel gaan onverminderd verder in 'Château Planckaert'. De hele familie helpt mee om de opgelopen vertraging in de halen. De kinderen drukken hun eigen stempel met het bouwen van de twee kleine torens, al loopt dat niet van een leien dakje.

Naast de verbouwingswerken kent de familie vele andere uitdagingen. Zo is er de steeds intensere zorg voor mémé Clara, en blijkt het afstandsonderwijs voor de jongste generatie Planckaerts geen sinecure.

Junior Planckaert wordt nog steeds gemist tijdens de verbouwingswerken. Hij revalideert nog na zijn ernstig motorongeval en krijgt hierover slecht nieuws te verwerken. Hij geeft de moed echter niet op en blijft zijn eeuwige kinderdroom najagen: rallypiloot worden.

De toekomst van de chambre d’hôtes in België zorgt dan weer voor discussies binnen de familie. Eddy zou het liefst alles verkopen en zich volledig focussen op Frankrijk. De jongere garde is minder wild van dat plan en zou graag de opties in België open houden…

'Château Planckaert', vanaf 20 februari elke zondag om 20.00 uur op Eén.