Er is groot nieuws dat alle fans van 'De Columbus' graag zullen horen

door: LHX
Afbeelding bron: Instagram

Vier seizoenen lang reed Wim Lybaert door Europa met 'De Columbus'. In 2021 besloot hij ermee te stoppen.

'De Columbus' was een razend populair programma. Veel mensen vonden het dan ook erg jammer dat Wim Lybaert ermee ophield. Voor hen is er nu heel mooi nieuws.

Het is nog niet officieel bevestigd, maar op de uitreiking van de 'Kastaars!' heeft HLN-journalist Marc Coenegracht opgevangen dat het programma terugkomt. Er waren meerdere bronnen die hem dat vertelden.

Wat hem ook gezegd werd, was dat de bus een tijdlang spoorloos was. Dat is best bizar: het is immers een groot gevaarte.

De bus is eigendom van de VRT. "Toen Wim en zijn voormalige zakenpartner in het productiehuis De Liefhebbers ruzie kregen, is de bus netjes afgeleverd aan de VRT", aldus Marc. "Hij is toen ergens buiten geparkeerd."

Jarenlang is hij dus blootgesteld aan alle weerelementen, en niemand wist waar hij stond. Uiteindelijk werd hij toch teruggevonden, compleet onder het mos en het vuil.

'De Columbus' zal dit keer niet gemaakt worden door Wims eigen productiehuis, maar door Panenka, dat van Tom Lenaerts. Het belooft weer een kijkcijfersucces te worden.