Opvallend: Iedereen zegt hetzelfde over 'Zomeravonden' met Wim Lybaert

door: LHX
Zomeravonden Wim Lybaert en Gilles De Coster
Afbeelding bron: VRT

Deze zomer lanceerde VRT 1 een heel nieuw programma. In 'Zomeravonden' ontvangt Wim Lybaert elke avond een bekend gezicht bij hem thuis.

Drie weken van 'Zomeravonden' zijn al voorbij, de laatste week is net ingezet. In het bijzondere programma maakt Wim Lybaert telkens een gerecht klaar waar zijn gast fijne jeugdherinneringen aan heeft. Zo leren we hem of haar op een heel andere manier kennen.

Enkele BV's die zijn langsgekomen, zijn Erik Van looy, Frances Lefebure, Philippe Geubels, Sergio Herman en Sven De Leijer. Telkens haalden ze samen met Wim herinneringen op aan hun jeugd. Het resultaat was een heerlijk ontspannend moment.

Of het programma volgend jaar terugkomt, heeft VRT 1 nog niet gecommuniceerd, maar wel staat vast dat het een succes is geweest. Aan de reacties op sociale media te zien zijn de kijkers er erg enthousiast over.

"Mijn lievelingsprogramma op dit moment!", wordt er onder meer geschreven. "Topprogramma." "'Zomeravonden' en 'Switch' zijn de enige programma's die mij tijdens deze zomermaanden konden boeien. Graag meer van dat!"

"Respect, Wim. Je doet dat heel goed", klinkt het ook. "Wim is een topkerel." "Ik hou van zijn eerlijke spontaniteit."